El caràcter Sant Pep salva el match ball pel descens (67-57)

  0
  C0CN_kIWQAANF4q.jpg

  19/12/2016 – El júnior de Marcel Roca derrota el Cornellà al Centre Parroquial i força el play-out contra el Tarragona per mantenir-se a Preferent.

   

  A l’hora de la veritat; en el partit de més pressió, el Sant Josep estaria a l’alçada de la llarga i exemplar tradició de bàsquet que té el club. El júnior groc-i-lila, amb dificultats per ser competitiu en l’edició de la lliga d’enguany, es jugava el descens directe en la darrera jornada de la primera fase.

   

  El Sant Pep arribava al duel decisiu contra el Cornellà amb un discret balanç de dos triomfs en 13 partits i estava obligat a vèncer per no perdre la categoria. La plantilla de Roca hauria de recuperar-se del bon inici protagonitzat pel conjunt del Baix Llobregat, picant pedra per revertir la situació i acabar el primer quart per davant (22-18).

   

  Tot i que al Sant Josep li costaria entrar, un cop ‘escalfat’ l’equip sabria anar a la guerra (37-33). Durant el tercer període es veurien els millors minuts badalonins al Centre Parroquial. La defensa rutllava, l’equip arribava a les ajudes i en atac movia la pilota amb encert (57-41).

   

  El Cornellà es recuperaria parcialment de l’acceleració local, però mai podria escurçar l’avantatge del Sant Pep fins a l’extrem (67-57). Els parroquials, liderats per Edu Carballo (23+12) i Víctor Sánchez (12 punts) salven el descens directe fent un cop d’autoritat.

   

  Amb aquest resultat, el júnior badaloní finalitza la primera fase de Preferent en sisè lloc (3/11) i ara haurà de jugar una eliminatòria contra el Tarragona per acabar de confirmar la seva presència en la màxima categoria de cara a la segona fase. Allà, el caràcter Sant Pep ha de tornar a aparèixer.