El Centre Comercial Montigalà dona a conèixer als les instal•lacions renovades amb una gran festa

    0

    Divendres, 22 de juny a la tarda s’omplirà amb una programació que inclou actuacions, activitats infantils i una festa Flaixbac.

    El Centre Comercial Montigalà presentarà als seus clients aquest divendres 22 de juny les seves instal·lacions renovades amb una tarda farcida d’activitats. La remodelació que ha canviat l’aspecte del centre amb espais més moderns i diàfans per millorar l’experiència de compra. La renovació millora l’estructura del Centre, la façana i els elements interiors. És la més important després de l’obertura, fa 27 anys. La renovació dels espais s’ha complementat amb un canvi d’imatge corporativa, per fer brillar la marca amb colors vius i alegres, inspirats amb el dinamisme del Centre, el seu flux vital i les experiències que s’hi viuen.

    Les activitats començaran a les 18 hores i tindran lloc a dins del centre i a les seves immediacions (Passeig Olof Palme). Es comptarà amb les actuacions de Fit Kid Club Badalona,  el circ còmic arribarà de la mà de Tandarica Circus. L’encarregat de cloure la jornada serà el DJ Albert Planadevall, de la popular emissora Ràdio FlaixBac. Serà la primera festa FlaixBac que tindrà lloc a Badalona. La cita és a les 21 hores a l’accés al Centre Comercial pel carrer d’Olof Plame.

    A partir del divendres vinent a més, es celebraran sorteigs entre els clients i visitants amb la col·laboració d’establiments del centre comercial. La dinàmica del sorteig es realitzarà mitjançant codis promocionals on hi haurà moltes possibilitats de premis. El premi més destacat, una Smart  TV de 49 polsades.  Amb aquesta activitat el Centre segueix amb la seva aposta per dinamitzar l’espai i oferir activitats i moments per compartir als seus clients aprofitant l’època estiuenca que convida a fer activitats.