El Centre de Cultura de Canyadó obre les portes als joves músics

  0
  concerts.JPG

  22/02/201 – L'equipament municipal ofereix un cicle de concerts els divendres a la nit; avui és el torn de Guisante de Mariposa, a partir de les 21h.

  El Centre de Cultura Tradicional de Canyadó va iniciar fa un parell de setmanes un cicle de concerts de petit format per animar les nits dels divendres. Durant finals de febrer i primera meitat de març, l’equipament ha decidit cedir el seu espai als joves músics de la ciutat, que tindran així una oportunitat de desplegar el seu talent i dinamitzar el centre.

   

  El dia 8 van obrir la llauna els CyBee, grup de Pop-Rock format per quatre integrants. Aquest divendres, dia 22 (21h), és el torn de Guisante de Mariposa, banda amb cançons que recorden molt al flamenc, però fusionat amb sons d’altres estils. El 8 de març (21h) actuarà al centre de Canyadó el duet Óliver Cualquiera, integrat per una veu, una guitarra i una bateria que creen un peculiar pop. Seran els Zuit miniorquestra, banda de jazz, els encarregats de tancar aquest cicle, el dia 15 de març (21h).

   

  Es tracta del primer cop que el centre de cultura organitza aquesta iniciativa i no descarta donar-li continuïtat aquesta mateixa primavera. La proposta està oberta a qualsevol grup disposat a fer passar una bona estona als assistents.