El Círcol assalta el liderat (70 a 57)

0
    23

04/03/2014
    Els de Cesc Castellet es van imposar al Granollers, i empaten al liderat amb l'Onyar, el Badalonès i el propi Granollers, al que li tenen guanyat l'average.

El Círcol també va ser capaç de guanyar al Granollers a La Plana i ja és líder de la 1a Catalana juntament amb els del Vallès, l'Onyar i el Badalonès. Els de Francesc Castellet van fer un dels partits més complets de l'any, molt sòlids en defensa i amb la fortuna necessària en atac.

Ja des de l'inici va quedar clar que era un partit molt important pels dos equips. L'intercanvi de cops del 1r quart va caure a favor del Círcol, gràcies a un triple de Lleal gairebé sobre la botzina (19 a 17). El Granollers aprofitava el seu avantatge físic i la qualitat de Cervantes mentre que el Círcol, molt sòlid al darrere, feia mal quan robava la pilota -en va recuperar 29- i corria.

Al principi del 2n quart Lleal va anotar el 2n triple consecutiu, i Ruzafa arrodonia el parcial amb un altre encert des de la llarga distància (25 a 17). El Granollers però, va ajustar la defensa i anotar a qualsevol de les dues cistelles era molt difícil. Cervantes, que va acabar sent el millor dels visitants amb 23 punts, es carregava l'equip a l'esquena, però Quim Forteza donava la rèplica per mantenir l'avantatge al descans (36 a 26).

A la tornada dels vestidors el Granollers va sortir amb una marxa més, i en un 3 i no res va escurçar la diferència (42 a 41). El partit es va endurir moltíssim, i tot i que els visitants van empatar (44 a 44), mai es van posar per davant. 5 punts seguits de Toni Forteza, el més valorat del Círcol, donava aire (50 a 44), abans d'encarar els 10 últims minuts (50 a 47).

Llavors va ser el moment d'Andreu Lladó. El base va poder imprimir una marxa més pel seu equip, i entre els punts que va anotar i els que va generar i els seus companys no van desaprofitar, va aconseguir reobrir el forat (57 a 47). El Granollers ho va intentar amb una defensa zonal i va aconseguir que el Círcol es quedés clavat en els 57 punts. La bona defensa i els contraatacs van desbloquejar la situació, i la feina de Ribó al tram final va acabar de certificar un triomf tant just com treballat.

Aquest dissabte a les 16h el Círcol intentarà mantenir la bona dinàmica a la pista de La Garrotxa.