El Círcol manté la base i fitxa talent

  0
  x publicar2.JPG
  06/08/2013
  Puig i Raul Castillo oferiran noves alternatives des del joc interior

  El Círcol no s'ha tornat boig a l'hora de fer l'equip per competir a la 1a catalana i ha mantingut la base de jugadors que van aconseguir l'ascens la passada temporada practicant un joc ràpid i atractiu. 

  L'objectiu era reforçar posicions molt concretes, i Francesc Castellet ho ha aconseguit incorporant qualitat a la posició de 3, de 4 i de 5. 

  Així, la base de jugadors petits serà la mateixa que l'any passat. Andreu Lladó, Pau Ruzafa i Jordi Padilla es mantindran a la posició de base i Xesco Gotzens i Martí Callau a la d'escorta. 

  Els alers seran els germans Forteza. En Quim torna a l'equip en el que es va formar, i en Toni jugarà molts més minuts com a exterior que com a interior. 

  Per dins, Jaume Lleal i Rai Baró es mantindran com a aler pivots, compartint posició amb Jordi Puig (Calella), que ha de ser la referència interior de l'equip substituint a Pere Ruiz. 

  També del Calella arriba Raul Castillo, que aportarà centímetres i intimidació prop de la cistella. Completa el joc interior Roger Castillo, que estava jugant al Lima Horta de 1a catalana.


  Amb aquestes incorporacions, Francesc Castellet assegura que "la idea és continuar amb la mateixa filosofia de l'any passat" però alhora admet que "tenim un equip més gran i aprofitarem coses dels reforços que hem fet". 
  "L'objectiu és competir amb tothom", ha sentenciat.