El Círcol no falla i segueix l’estela de l’Onyar (69 a 56)

0
    34
    x publicar.JPG

30/10/2013
    Els de Cesc castellet van decidir el partit des de la defensa i gràcies a un parcial abans del descans

El Círcol va fer un partit pràctic i seriós per desfer-se de la Garrotxa i mantenir-se 2n a un partit de l'Onyar.
    Els de Cesc Castellet van trencar el partit al 2n quart gràcies a un parcial abans del descans

Les imprecisions van ser la tònica dels primers compassos. de la mateixa manera que els dos equips van estar 2 minuts sense anotar, en un 3 i no res s'etzivaven parcials en menys d'un minut.

Així, el 1r quart va acabar 15 a 10 i tot i que el Círcol sempre anava per davant, cap dels 2 equips tenia continuïtat
    El Círcol havia obert un forat amb els triples de Quim Forteza (27 a 19) i es va encarregar de fer-lo més gran gràcies a un 8 a 0 rapídissim, aprofitant la bona feina al darrere. Una cistella de Raül Castillo en el darrer atac de la 1a part, culminava un parcial que la Garrotxa no havia pogut aturar (37 a 23).

A la represa, de nou les imprecisions van marcar els primers minuts. En 0 a 6, ajustava el partit, però de nou un parcial ràpid de 5 a 0 retornava els 15 de diferència (48 a 33).
    Raül Castillo feia molt de mal als visitants i amb la pressió es van arribar als 18 d'avantatge (51 a 33) que es van quedar en 12 després d'un mal final de quart (53 a 41).

A l'inici del darrer període, La Garrotxa va rebaixar la barrera dels 10 punts, però el Círcol es va tornar a entonar en defensa, i aquest cop va ser Gotzens el que va aparèixer al rescat amb 5 punts seguits per tancar el partit (60 a 48).

En els darrers minuts, amb el matx decidit, Cesc Castellet va donar minuts al jugador del júnior Kike Zamora.

El proper partit del Círcol serà diumenge a les 17:45 a la pista del Lliçà de Vall.