El concert solidari contra la fam recull amb èxit uns 13.000Kg d’aliments

  0
  53
  15.jpg

  09/12/2013 – Més de 400 persones van omplir dissabte el Centre Cívic de La Salut. A més de les 13 tonelades d'aliments, també s'ha arribat a recaptar 1.3000 euros que serviran per comprar més aliments.

  Més de 400 persones van omplir el Centre Cívic de La Salut per bolcar la seva solidaritat amb el gran concert solidari contra la fam que va organitzar l’Associació de Veïns de Juan Valera, conjuntament amb altres persones de la ciutat. Durant tot el concert, que va durar més de tres hores, es van recollir 400Kg i uns 240 euros. Aquesta quantitat recollida se suma al total d’uns 13.000Kg i als 1.300€ que s’han recaptat durant tot un mes gràcies als col·laboradors del concert i als punts de recollida d’aliments que es van instal·lar a les escoles públiques de Llefià i La Salut i també al Mercat Municipal de La Salut.

   

  Durant tota la tarda, pel centre cívic van passar diversos artistes com David Guillen, Los Tumbao, July Pirys i Dani Mata, però també el mag Fleky, el Rincón Extremeño i el grup de sevillanes i el grup infantil i modern de l’escola Antoni Botey.

   

  A partir d’avui, l’Associació de Veïns començarà a organitzar la gran quantitat d’aliments que ha arribat a recaptar i també a comprar més aliments amb els 1.300 euros que han arribat a assolir amb els bons d’ajut que es van posar a la venda a un preu de 2€. Els aliments aniran destinats a totes aquelles persones de Badalona que es troben en situació de fam i no tenen accés al Banc d’Aliments. “Agraïm a tots els veïns que han col·laborat en aquest acte solidari, però saber que estem ajudant a centenars de persones és la millor recompensa que podem rebre i, a més, comptar amb tantes persones de tota la ciutat”, ha destacat el president de l’AV Juan Valera, Luis Moreno. A més, ha confirmat que més endavant organitzaran un esdeveniment amb el mateix vessant solidari però “amb una escala més gran”.