El Concurs de Música d’enguany ja té els seus 13 finalistes

  0
  concurs.jpg

  08/07/2013 – El festival organitzat per La Rotllana arriba a la seva recta final; el cap de setmana del 27 i 28 es decidirà quins seran els grups guanyadors.

  El XV Concurs de Música de Badalona comença a prendre la seva forma definitiva de camí a la gran final de finals de setembre. De les 190 bandes que s’han presentat, el jurat ha seleccionat  un total de 13 bandes que optaran a tres premis per tres categories de participació. Com a Millor banda de Catalunya, els finalistes són Sons of Meteora, The Pink Elephants i Relamido’s; com a Millor banda de Badalona, Gain, Ronin, Stuntfox, Nadasuit, Kenzo, Traw i One in All; i com a Millor banda en Català, Mandanga, NUC i Banda Bandarra.

   

  El divendres 27 de setembre tindrà lloc la final per a les bandes de Badalona i el dia 28 per les de Catalunya i bandes en català, tot plegat a la badalonina Sala Estraperlo.

   

  El premis per al guanyador de la Millor banda de Catalunya serà de 3000€ a bescanviar per instruments Yamaha a la botiga Musical 3; per a la Millor banda de Badalona, 1000€ més una actuació en les Festes de Maig 2014; i altres 1000€ per a la Millor banda en Català, a més d’una actuació a la festa ‘Trencant Setges’ que organitza Òmnium a la platja dels Pescadors.

   

  Podeu conèixer un tastet dels 13 finalistes al compte de Youtube del Concurs de Música (concursbdn), on hi trobareu una llista de reproducció amb les presentacions de totes les bandes que actuaran en la final en directe.