El conveni està signat però no se sap res de la inauguració

  0
  IMG_0666.JPG

  30/03/2017 – En l'acte de signatura del conveni per l'ús de l'Estadi Municipal de Badalona l'alcaldessa, Dolors Sabater, diu que la festa inaugural "no està en el calendari ni és una prioritat".

  L'acte de signatura del conveni per l'ús de l'Estadi Municipal de Badalona ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, la regidora d'Esports, Maria Gallardo, el president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez, i el secretari municipal, Isidre Martí. Queda tancat, doncs, un llarg procés de negociació que les dues parts han coincidit a definir com a molt difícil.

  En tot cas, com ha explicat l'alcaldessa de Badalona, "s'ha aconseguit el conveni més bo per a la ciutat i per al club". Dolors Sabater ha definit l'acord com "un acte de normalització" i ha assenyalat també que està avalat pels serveis jurídics de l'Ajuntament. "No és fum, no és una promesa que no es materialitza", ha destacat, en referència als tractes que havia mantingut el CF Badalona amb l'anterior govern municipal. L'alcaldessa, que ha confirmat que el conveni recollia un ús exclusivament futbolístic per a l'estadi, ha revelat que la festa d'inauguració d'aquesta esperada instal·lació "no està en el calendari ni és una prioritat" per al seu govern. En tot cas, s'ha compromés a treballar en la seva organització amb el CF Badalona.

  Per la seva banda, el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, ha subscrit la signatura del conveni assegurant que donarà "viabilitat i estabilitat" a l'entitat que presideix. Sánchez ha afegit, però, que encara li queden alguns temes per resoldre amb el consistori. El pagament per la gespa del camp de la Travessera de Montigalà, que era propietat del CF Badalona, no serà un d'aquests assumptes, ja que el Ple del passat 28 de març va aprovar d'urgència una modificació de pressupost de prop de 57.000 euros amb aquest objectiu. La xifra serà descomptada de les taxes que ha de pagar el Badalona al municipi per l'ús de les instal·lacions municipals.