El Cornellà fa tocar de peus a terra al Juvenil

0
    32

24/09/2012 – Després d'haver guanyat per 5-1 a l'Espanyol, el Juvenil de Robert Cuesta no va poder repetir gesta contra el Cornellà, que va superar el Badalona per un clar 3-0

El Juvenil que entrena Robert Cuesta no va poder allargar en el temps les bones sensacions de la jornada passada. L'equip va guanyar llavors per 5-1 a l'Espanyol, en una tarda que ja forma part de la història del Badalona. El triomf contra els blanc i blaus havia servit per demostrar la categoria de l'equip badaloní, la seva fortalesa ofensiva i la seva capacitat per disputar-li els partits a qualsevol rival. En aquest brillant estat de forma, el conjunt de Cuesta visitava aquest cap de setmana al Cornellà, que portava només tres punts sobre nou possibles. Però lluny de saber-se favorit, el Badalona sabia de la dificultat del partit. El Cornellà necessitava una victòria per sortir de la zona baixa de la classificació. I va guanyar, jugant un partit més complet que el Badalona, demostrant que la necessitat és moltes vegades el millor estímul per fer les coses bé.

Ja des del principi el Cornellà va iniciar el partit amb caràcter, volent fer prevaler el seu estil per sobre del futbol del Badalona. Al minut 35, una errada defensiva dels de Cuesta va ser aprofitada pel local Martí per avançar al Cornellà en el marcador. Així va arribar-se al descans. El Badalona se sabia en la necessitat de reaccionar, d'incrementar el ritme per poder treure alguna cosa positiva de la seva visita al camp del Cornellà. Els de Cuesta van mostrar més actitud en la segona meitat, si més no al principi. Però va ser insuficient. El Cornellà estava ben plantat i gaudia d'un gol de renda que el permetia ser l'amo del partit. Al 63', el local Vargas va fer en una contra el segon. Al 70', novament Vargas, amb un xut des de fora de l'àrea, va fer el 3-0 definitiu.

Amb aquesta derrota l'equip baixa fins a la sisena posició. Amb set punts, els de Cuesta es situen en idèntica situació que l'Espanyol. El líder, el Barça, és l'únic que ha estat capaç de guanyar els quatre partits fins ara disputats, fet que col·loca els blaugranes al capdavant amb dotze punts. La Damm, onzè classificat, serà el proper rival del Badalona, novament lluny del Centenari.