El CTT Badalona s’assegura un lloc a la Fase d’Ascens

  0
  CTT Badalona.jpg

  16/04/2014 – Davant el CTT Tona, els badalonins van sentenciar el partit per la via ràpida (1-4), assegurant-se d'aquesta manera la Fase d'Ascens de la Primera Divisió Estatal.

  El passat cap de setmana el Club Tennis Taula Badalona visitava la pista d’un rival complicat com és el CTT Tona amb l’alicient de deixar matemàticament assegurada una plaça a la Fase d’Ascens a la Primera Divisió Estatal, però amb la tranquil·litat de saber que el cinquè classificat no hi tenia res en joc.

   

  Els osonencs van aprofitar per donar partits a un jove de la pedrera, qui precisament va aconseguir anotar els dos punts dels locals. Nolis amb dos punts i tant Redón com Sànchez amb un cadascú van sentenciar el partit per la via ràpida (1-4).

   

  Amb aquest resultat i la victòria de l’Ateneu, els badalonins encara hauran de lluitar fins a la darrera jornada (davant el quart classificat) per aconseguir el sotscampionat de lliga, fet que hauria de propiciar un sorteig més benèvol a la Fase d’Ascens, ja que els blaus hi anirien com a caps de sèrie.

   

  Per altre banda, els equips de 2a A i B Territorial del CTT Badalona seguiexen amb opcions d’ascens, mentre que el 1a Territorial ha aconseguit la permanència.