El cuer ha de pagar els plats trencats

  0
  1314_VAL_JOV (5).JPG

  01/03/2014
  El FIATC Joventut jugarà el partit 1750 a la competició espanyola, i si guanya sumarà el triomf 50 contra el Valladolid

  La derrota a la pista de l’Obradoiro ha tingut conseqüències aquesta setmana.
  Tot just acabar el matx els jugadors es van reunir i van recordar-se que no són tant bons com per desconnectar-se un quart.

  És el 2n cop en 20 jornades que l’equip es quedava sense competir, i per això tant Maldonado com els jugadors han volgut treure ferro i confiar en que sigui un toc d’atenció. Miralles creu que “no era normal que no ens hagués passat més cops” i Kirksay, que també va voler remarcar que els gallecs havien fet un bon partit, va assegurar que “si seguim entrenant dur no tindrem dubtes”.

  La Penya però, no ha pogut entrenar en plenes condicions aquesta setmana. Vives, Joseph, Kirksay i Savané s’han perdut alguna sessió.
  Per mirar refer-se, diumenge visitarà l’Olímpic el Valladolid, el cuer de la competició amb només 2 victòries, perdent els partits per molts punts i amb molts problemes extraesportius.

  Tot plegat ha generat un missatge de precaució al conjunt verd-i-negre. “Sembla que se li hagi perdut el respecte al Valladolid, però són un equip professional i vindran a guanyar”, ha recordat Miralles. Maldonado per la seva banda, ha declarat que “és difícil convèncer a algú que el Valladolid és un rival perillós, però és un equip que genera dubtes i si a nosaltres ens fan parar i pensar ho passem malament”. El FIATC Joventut jugarà el partit 1750 a la història de la competició. Si guanya al Valladolid, serà la victòria 50 contra els castellans.