El Diari de Badalona regala tres entrades per anar a veure Juan Magan aquest dissabte

  0
  59
  IMG_4260.JPG

  30/04/2013 – L'artista badaloní actua el dia 4 al Palau Olímpic de la ciutat amb tot el seu equip de We Love Asere; et convidem a anar gratis al seu concert de la gira mundial 'El Origen Tour 2013'.

  El vespre del proper dissabte, 4 de maig, el badaloní Juan Magan omplirà el Palau Olímpic de Badalona per presentar en concert la seva gira mundial ´El Origen Tour 2013', amb el seu recopilatori Electrolatino El Origen com a epicentre. L’actuació està inclosa dins la programació de les Festes de Maig i l’artista estarà acompanyat per tot l’equip de la productora We Love Asere: Critika & Saik, CHK, Danny Romero, Dcs, Victor Magan, Surrender Dj´s, Josepo, Salgado y David Campoy.

   

  Les entrades anticipades costen entorn als 20 euros. Des del Diari de Badalona, però, volem aportar el nostre granet de sorra perquè Juan Magan, un dels artistes badalonins més internacionals, es trobi el Palau Olímpic ple fins la bandera. Per això regalarem 3 entrades pel concert de dissabte entre els nostres seguidors.

   

  Com aconseguir-les? Molt fàcil; només cal que ens seguiu al nostre compte de Twitter (@DiarideBadalona) i Facebook (https://www.facebook.com/DiariDeBadalona). Anunciarem els guanyadors a finals de setmana.

   

  Tanmateix, estigueu atents: el proper número portarà sorpreses relacionades amb Juan Magan!