El diputat de la CUP David Fernàndez parla amb els veïns de Llefià i La Salut

  0
  IMG-20140626-WA0042.jpg

  01/07/2014 – El portaveu de la CUP al Parlament va ser el protagonista d'un acte de l'agrupació local celebrat a peu de carrer.

  El passat, dijous 26 de juny desenes de persones es van apropar a l’acte organitzat per la CUP Badalona amb el diputat de la CUP-AE al Parlament David Fernàndez a la plaça d’Ernest Che Guevara, al barri de La Salut. Es va tractar d’una xerrada participativa a peu de carrer en què assistents i curiosos van poder dialogar de tu a tu amb el parlamentari sobre diferents temes com la consulta sobiranista, els drets socials i l’activitat de la CUP.

   

  Durant l’acte, Fernàndez va dir que espera una alta participació a Badalona si se celebra la consulta del 9N, ja que, va dir, la tercera ciutat de Catalunya ha d’actuar com a motor del país. Fernàndez també va insistir en que “cal que, de cara el 9N, Badalona sigui una protagonista directa de la democràcia”.

   

  La presència dels Mossos d’Esquadra "interromp diverses vegades la xerrada"

  Mentre es portava a terme la xerrada participativa, diverses patrulles de la unitat d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra, es van mantenir a certa distància del lloc on es feia l’acte, davant l’estupefacció d’assistents i veïns de la zona, segons expliquen els responsables de la secció local de la CUP. Just en acabar l'acte, relaten, vuit agents van travessar pel mig de la gent congregada a pas ràpid. Quan els organitzadors de l’acte els han demanat explicacions, l'excusa ha estat que anaven a identificar una persona que es trobava a uns metres.

   

  La CUP Badalona considera lamentable l’actuació dels antiavalots a l’hora interrompre un acte polític a ple dia i sense motiu, i exigirà les explicacions pertinents a la cap dels Mossos d’Esquadra, la intendenta Rocío Rubio, a l’hora que li transmetrà la seva preocupació pel comportament de la unitat.