El Festival Musica’t torna a portar a Badalona les veus emergents de la música catalana

  0
  in crescendo.jpg

  09/02/2016 – Diumenge, el grup vocal In Crescendo será l’encarregat d’obrir el festival amb una actuació al Teatre Zorrilla -19h-. 

  Aquest cap de setmana dóna el tret de sortida una nova edició del Musica’t, el festival badaloní amb veu emergents del panorama musical català. L’edició 2016, la vuitena, la configuren propostes musicals de diferents estils i formats que volen ser el reflex del moment que viu l’escena nacional. A més, enguany, el Musica’t obre un espai de reflexió sobre la situació del món de la música.

   

  Diumenge, el grup vocal In Crescendo será l’encarregat d’obrir el festival amb una actuació al Teatre Zorrilla -19h-. Amb un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials i posades en escena enèrgiques i carregades d’emoció, els guanyadors de la 2ª edició del programa de TV3 Oh Happy Day! Aterren a Badalona per desplegar tot el seu potencial.

   

  El cap de setmana vinent, será el torn del jove Enric Verdaguer, que oferirà un concert de petit format a La Sargantana. A banda dels dos concerts, el programa d’aquesta 8ª edició també compta amb tallers i xerrades sobre el món de la música.

   

  Des del 2009, per l’escenari del Musica’t han passat artistes emergents, coneguts, o d’altres que han destacat en els últims anys, com ara els Gossos, Miquel Abras, Obeses, Josep Thió, Nyandú, Pau Vallvé, Amelie, Cesk Freixas, Bruno Oro, Sanjosex, Roger Mas, Lexu’s, Joan Masdéu, Maria Arnal & Marcel Bagés o Joan Rovira.

   

  El Musica't Badalona 2016 compta amb la complicitat de Badalona Cultura i La Sargantana.