El final més cruel

0
    28
    IMG_7403.JPG

14/05/2017 – En l’últim partit del campionat, després d’haver estat en llocs de play-off durant 22 jornades, les 12 últimes seguides, el Badalona ha perdut l’oportunitat de jugar les eliminatòries d’ascens a segona divisió.

En l’últim partit del campionat, després d’haver estat en llocs de play-off durant 22 jornades, les 12 últimes seguides, el Badalona ha perdut l’oportunitat de jugar les eliminatòries d’ascens a segona divisió. La sensacional temporada de l’equip escapulat no ha tingut el premi que mereixia i una cruel derrota en el camp de l’Atlètic Llevant per 4-1 ha permès assaltar la quarta posició l’Atlètic Balears, que ha guanyat a casa l’Alcoià (1-0).

A la ciutat esportiva de Bunyol les coses no han pogut anar pitjor: gol matiner en contra; el segon, a cinc minuts del descans; el tercer, quan més atacava el Badalona, al quart d’hora de la segona part; un expulsat, penal a favor, amb 3-1, i la pilota va al pal i, per acabar amb més sang, el 4-1 definitiu en el contracop següent.

Fitxa tècnica

At. Llevant: Sotres, Son, Álvaro Moreno, Kaiser, Fran Manzanara, Ribelles, Ito (Alex Gil, 57’), Pepelu (Shaq, 75’), Allyson (Hacen, 63’), Arturo, Manu Viana.

CF Badalona: Morales, Moyano, Robusté, Aleix Coch (Iván Agudo, 50’), Fran Grima, Sergio Maestre, Bruno Vinicius, Toni Lao (Moha, 57’), Gerard Oliva, Sandro, Víctor García (Musa, 66’).

Gols: 1-0, Arturo, (3’); 2-0, Álvaro Moreno (40’); 3-0. Alex Gil (61’); 3-1, Gerard Oliva (66’); 4-1. Son (92’).

Àrbitre: Antonio Monter Solans (aragonés). T.A: Ito, Moyano i Sergio Maestre. T.V : Bruno Vinicius (min. 86).