El Fòrum Turisme consolida la seva festa de les tapes a peu de platja

  0
  tapas 2a edicio.jpg

  03/07/2014 – L'entitat organitza aquesta cap de setmana la tercera edició del Badaloan Tapas & Bany de Mitjanit durant els dies 4, 5 i 6 de juliol a la platja dels Pescadors.

  El Fòrum de Turisme de Badalona, que aplega entitats, empresaris i persones a títol personal interessades en rellançar Badalona com a destí turístic, organitza aquesta cap de setmana la tercera edició del Badaloan Tapas & Bany de Mitjanit durant els dies 4, 5 i 6 de juliol a la platja dels Pescadors.

   

  L’esdeveniment, que té com a eix central l’oferta gastronòmica que diferents negocis d’hostaleria ofereixen en forma de tapa, ha anat creixent any rere any i aquest 2014 compta ja amb una trentena de restauradors –tots badalonins a excepció d’un participant de Montgat- que brindaran als visitants el seu millor tast culinari, acompanyat de beguda, per 2,5 euros.

   

  L’objectiu de la cita és potenciar la imatge turística de la ciutat i atraure visitants d’altres localitats. És per això que la BDN Tapas va més enllà del menjar i també aporta una variada programació lúdica, amb el bany de mitjanit del dissabte com a acte més destacat, l’única activitat d’aquestes característiques organitzat arreu de l’àrea metropolitana de Barcelona, expliquen els organitzadors. A més, aquesta edició comptarà amb l’actuació del cantant badaloní David Ros –diumenge a les 19.30h-, amb la inauguració de festa a càrrec del grup de diables Kapaoltis de Llefià –divendres a les 18h- i amb activitats pensades per entretenir als més petits –dissabte a les 19h-.

   

  La promoció turística no faltarà a l’esdeveniment i entitats i empreses relacionades amb el sector presentaran les seves ofertes. També es durà a terme un concurs, gràcies al qual qualsevol assistent tindrà l’oportunitat de respondre a una pregunta relacionada amb els atractius badalonins i fer-se amb un dels més de 50 premis existents. L’Escola del Vent, per la seva part, oferirà un servei de lloguer de caiacs.

   

  Aquesta 3ª edició del BDN Tapas estarà oberta divendres i dissabte, de 18 a 1 de la matinada, i diumenge, de 18 a 21 hores. Des del Fòrum de Turisme es mostren optimistes i esperen superar els 15.000-20.000 visitants de la passada edició.

   

  Conveni del Fòrum amb la Cambra de Comerç

   

  El Fòrum de Turisme ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica i turística de la ciutat. Es tracta del punt de partida d’una relació de dos anys, fins al 2017, durant els quals el Fòrum, una plataforma d’agents particulars sense seu física, pot beneficiar-se, entre altres coses, de la secretaria, instal·lacions i funcionalitat de Cambra, segons exposa el membre de l’entitat badalonina Jordi Ballesteros. Des de Cambra, per la seva part, esperen que la seva experiència com a promotors de turisme a Barcelona pugui fer servei i incidir de forma específica a Badalona.