El futbol base del Badalona cada cop més internacional

    0
    IMG_2424.JPG

    El Badalona està representat al torneig Ibercup `13 que es juga en Estoril (Lisboa) de l`1 al 6 de juliol. La pedrera escapulada té lloc en aquesta festa del futbol base. Els joves jugadors participen amb les diferents seleccions de Footvia Academy. Començant pels més grans, la selecció sub-16, el Badalona està representat pels juvenils Raul Serra, Adrian Reche, Amadeo Ramón, Jordi Maymi, Roger Gisbert i Xavi Garcia. La selecció sub-15 compta amb la presència de Llorenç Genesca, recentment fixtat pel Vil•larreal, Genis Merchan, Sergio Parrilla, Ruben Abad, Roger Domeque i Quique Garcia, traspassat a l`Espanyol.

    La selecció sub-13 és la més representada per jugadors del Badalona, un total de deu jugadors, com per exemple Arnau Arruebo, Albert Bernabeu o Gerard Ruiz, entre altres. Les dues seleccions més joves, la sub -12 i 11 és la que menys jugadors té del Badalona. Joan Blanco, Lucas Diaz i Joan Ballester per la sub-12 i Sergi Marzo i Pau Nebot per la sub-11. Així doncs, el nom de Badalona està representat en aquest torneig mundial amb més de 200 equips de la mà d`aquests jugadors. El bon moment del futbol base escapulat es reflecteix en la participació dels seus membres en un torneig internacional. Alguns potser arribaran lluny, altres no, però la il•lusió que senten i fan sentir és la vertadera salsa del futbol.

    El torneig està dividit en grups de quatre equips, que s`enfronten entre ells i on es classifiquen els dos primers. A partir d`aquí, eliminatòries a partit únic fins que surtin els campions. Les seleccions que hi participen de Footvia, a més de Badalona, també hi són representats equips de la zona, com Cornellà, Damm, Masnou o Montgat, entre altres.