El Futsal Iris es retroba amb la victòria a Casagemes (4 a 2)

37
    futsal iris.JPG

28/11/2013
    Els verds es van imposar a la Unión per 4 a 2 en un bon partit defensivament

En un duel d’emergències pels dos equips per no enfonsar-se en els llocs de descens, el Futsal Iris Badalona partia amb l’avantatge respecte el CFS La Unión pel fet de jugar a casa, malgrat que fins el moment no coneixia la victòria a Casagemas i feia 4 setmanes que no guanyava.

L’inici del partit va estar marcat pel respecte dels dos equips, cap dels dos volia rebre un gol per arriscar massa. Tot i així, els verds cada cop es van sentir més a gust, an recuperar la intensitat defensiva que els caracteritzava i van presentar una pressió a tres quarts del camp.

Gràcies a aquest plantejament agressiu el conjunt badaloní es va fer amb el domini del partit i de la pilota, podent trenar jugades d’atac que posarien el primer gol en el marcador en el minut 15 fet per Santy. Sense relaxar-se en cap moment, de nou els locals van marcar, aquesta vegada seria el capità Fontrodona a través d’una jugada d’estratègia en un corner cedit pels visitants en el 18’.

L’arribada del descans permetia al CFS La Unión poder recomposar-se davant l’allau ofensiva del Futsal Iris. D’altra banda, els de Casagemas van baixar la intensitat de la seva pressió i a la represa del partit, una errada defensiva permetia als colomencs marcar el 2-1 (21’).

Tot i la por d’una possible remuntada com en altres ocasions, aquest cop els homes de Carles Ventura van sobreposar-se a l’ensurt i van recuperar el domini de la pilota. Els visitants havent vist que podien ocasionar perill van pujar la seva línia de pressió, però els hi va sortir malament. Els verds van aprofitar per jugar amb la combinació de 4-0 (quan habitualment juguen de 3-1) i van aprofitar els espais que deixaven els jugadors rivals per realitzar triangulacions i ràpides transicions de pilota que generaven superioritats clares que malauradament  no acabaven de finalitzar.

Tot i així, en el minut 28 Santy marcava de nou, en aquesta ocasió de penal per unes mans a l’àrea, augmentant la distància del marcador (3-1). El quart gol vindria gairebé seguit després d’una jugada amb xut de Jordio (32’).

Els visitants no es desanimarien i aprofitarien la relaxació dels verds per marcar el 4-2 en el 38’ i haurien pogut marcar el 4-3, però va ser anul·lat per una errada arbitral al no deixar continuar una jugada acabada en gol, perquè s’havia comès una falta en la jugada anterior. Els dos últims minuts de partit van ser molt intensos per part de La Unión, però els de Badalona van aconseguir mantenir el resultat.

Amb aquesta victòria, el Futsal Iris Badalona torna a escalar punts fins la vuitena posició amb 10 punts, allunyant-se del fons de la classificació.

El dissabte 30 a les 19h, els verds s’enfrontaran al CE Claret Futbol Sala, actual líder de la Primera Divisió D’Honor de futbol sala.