El futur Catalunya Media City tindrà un estand a la fira internacional ‘Integrated Systems Europe’ situada a la Fira de Barcelona

  0
  Tres xemeneies.jpg

  El Govern de la Generalitat ha anunciat que habilitarà un estand de la futura Catalunya Media City a la fira internacional d’integració de sistemes audiovisuals més gran del món. LA Integrated Systems Europe (ISE) tindrà lloc del 31 de gener al 3 de febrer a la Fira de Barcelona Gran Via. El futur hub audiovisual de les Tres Xemeneies ja ha despertat l’interès de companyies vinculades als sectors digitals.

  En l’edició 2022, l’ISE va comptar amb més de 1.000 expositors i visitants de 60 països diferents amb una assistència de 43.691 professionals, entre els quals empreses de productes audiovisuals, agències creatives i artistes, empreses productores i distribuïdores, software i UC/CX developers, empreses de disseny i programació.

   

  Una experiència immersiva per al visitant

  L’estand del Catalunya Media City, que inclou una experiència immersiva per al visitant, busca fer extensiu el futur projecte a professionals, organitzacions i institucions assistents a ISE 2023 i emprendre els primers passos per a posicionar-se com el hub digital de referència del sud d’Europa.

  El Catalunya Media City vol ser un centre de recerca i producció per als sectors audiovisual i de continguts digitals, dotat de tecnologia puntera i en constant actualització, innovador i adaptat a les necessitats del mercat. Aquest projecte ha de servir per atraure grans produccions internacionals, però també ha d’arrelar en el territori, potenciar la indústria pròpia i donar oportunitats al talent local.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí