El govern demana a la Penya cancelar l’esdeveniment de les criptomonedes

  0

  El Palau Olímpic de Badalona acull del 8 al 10 d’abril l’esdeveniment IM Beyond Barcelona, impulsat per una organització internacional amb centenars de milers de seguidors arreu del món: IM Mastery Academy. El govern municipal ha demanat per carta al Joventut de Badalona que valori la cancelació de les jornades. En un escrit enviat directament a Juanan Morales, president de la Penya, l’Ajuntament afirma estar en profund desacord amb el fet que es llogui l’Olímpic a organitzacions que estiguin sota sospita de possibles activitats irregulars. Recordem que el Joventut té la concessió per llogar l’espai.

  Segons apunta El Confidencial, la Policia va detenir fa escasses setmanes a vuit persones d’aquesta organització, acusant-los d’integrar una trama criminal d’estafa piramidal mentre oferien formació financera.

  Els detinguts, acusats d’estafa, publicitat enganyosa i pertinença a organització criminal, conformaven la cúpula d’una acadèmia que suposadament formava en transaccions financeres. Captaven les víctimes abordant-les en parcs públics o en esdeveniments presencials.

  La cita organitzada a l’Olímpic entre el 8 i el 10 d’abril ja ha venut totes les entrades disponibles. Per assistir-hi cal pagar 199 euros. Si vols participar-hi i obtenir l’entrada per la festa posterior, el preu és de 268 euros. Les dues entrades VIP costen 319 i 399 euros i el dret a veure l’esdeveniment en streaming té un preu de 149 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí