El Grup Bon Preu obre un nou establiment a Badalona

  0
  Foto tallada cinta Bonpreu Badalona.JPG

  28/03/2014 – L’establiment,  dóna feina a 31 persones, situat a l’avinguda Sant Ignasi de Loiola nº 10, 18 de les quals de nova contractació, la majoria de Badalona mateix.

  El Grup Bon Preu ha obert aquest dimecres les portes d’un nou establiment a Badalona. Amb aquest nou supermercat, situat a l’avinguda Sant Ignasi de Loiola nº 10, l’empresa disposa de fins a 35 locals arreu del Barcelonès.

   

  La nova superfícia estrenada aquesta setmana disposa d’una sala de vendes de 1.200 metres quadrats, que ofereix màxima comoditat i una gran varietat de productes, entre els quals es podran trobar alguns originaris de Badalona. Compta amb totes les seccions de producte fresc : fruiteria, carnisseria tradicional, peixateria, xarcuteria, formatgeria i punt de fleca. L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte, de 9.15 a 21.15h. A més, disposa d’un pàrquing amb 35 places.

   

  L’establiment dóna feina a 31 persones, 18 de les quals de nova contractació, la majoria de Badalona mateix.

   

  Amb aquesta darrera inauguració, Grup Bon Preu ja té 158 supermercats  de les ensenyes Bonpreu i Esclat, a banda de 26 benzineres Esclatoil, ubicades arreu del territori català. Al llarg de l’any, està previst que la cadena obri nous establiments.