El grup Màgic Empenta engega el cicle Badalona a Escena

  0
  Montserrat-marta-i-maria_2.jpg

  28/09/2013 – La companyia de teatre amateur actua aquesta nit al Teatre Zorrilla per presentar el seu espectacle 'Montserrat, Marta i Maria'.

  Avui a les 21h, la Companyia Teatral Màgic Empenta representa al Teatre Zorrilla l’obra Montserrat, Marta i Maria, una història en la qual tres dones comparteixen pis amb aparent normalitat fins que es produeixen uns fets extraordinaris. Aquest és el tret de sortida de Badalona a Escena, un cicle que pretén donar una oportunitat a les entitats de teatre amateur de la ciutat de poder presentar els seus treballs.

   

  La Companyia Teatral Màgic Empenta, una de les seleccionades pel jurat per participar en el cicle, és un grup de teatre amateur que duu a terme diverses activitats a la ciutat: titelles, contes, animacions al carrer, lectures dramatitzades i, evidentment, interpretacions teatrals.

   

  El grup dramàtic es defineix com “molt professional” i afirma “deixar de costat les dificultats” per “donar el màxim” sobre l’escenari. Esperen que el seu nou treball, Montserrat, Marta i Maria, “una obra contemporània, fresca i divertida”, ompli la sala i arranqui un fort aplaudiment del públic.

   

  Les entradas es poden adquirir al Teatre Zorrilla de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores, i en el portal web del telentrada.com