El Joventut Femení, a la corda fluixa; cop a la taula del Natzaret

0
    33
    DSC04795.JPG

El Joventut Femení ja té peu i mig a Primera Catalana. Malauradament, el retorn del conjunt verd-i-negre a Copa Catalunya no ha estat gaire esperançador. L'equip de Toni Madrid va caure aquesta vegada a la pista de l'Igualada (76-55). La diferència de 21 punts, però, no reflecteix un matx igualat durant els primers tres períodes (25-18; 43-32; 58-55). Al darrer temps, catàstrofe total. Parcial de 18-0 i cap recompensa a l'esforç. La salvació es troba a tres victòries quan resten cinc jornades per tancar la temporada.

A Primera Catalana, cara i creu. El Sant Andreu Natzaret va materialitzar la gran victòria del cap de setmana a la pista del Sant Fruitós, segon a la classificació (46-55). El triomf, però, es va haver de suar de valent. Les locals manaven al primer quart (21-14) i el partit es va posar encara més coll amunt al segon temps (29-21). A la represa, va arribar la reacció. Parcial de 4-24 que capgirava el marcador a favor del conjunt de Ricard Goméz (33-45) i confirmava la gran sorpresa de la jornada i victòria balsàmica que deixa apropa la salvació a un triomf.

Al pol oposat trobem la derrota de la Minguella de Carles Esteve contra el Premià (62-54) en un duel molt equilibrat. Els 10 punts de desavantatge al segon quart (32-22) es van poder recuperar després del descans (40-40) però l'encert de les maresmenques en els tirs de camp va sentenciar el matx.

Una categoria per sota, a Segona, la Llefià va caure contra el Cornellà (56-62) i el Círcol davant el CN Terrassa B (49-71). A Tercera, triomf del Sant Josep contra la Llefià B (37-40) i del Círcol enfront del Cabrera (77-34). Derrotes del Badalonès versus Pia Sabadell B (41-50), Natzaret davant el Boet (46-44) i la Minguella B a Viladecavalls (52-46).