El Joventut Femení ja té la segona; Minguella i Natzaret no aixequen el vol

0
    18
    DSC07341.JPG

El Joventut Femení va sumar la segona victòria de la temporada a La Plana contra el Sant Nicolau (53-43), rival directe a la part baixa de la taula. Aquest triomf té una doble alegria, ja que l'equip badaloní recupera 'l'average' del partit de la primera volta (57-49) i podria ser clau de cara a la segona fase del curs.

La Penya va arrencar el matx a remolc amb un petit desavantatge d'un punt al quart inicial (14-15). La reacció verd-i-negre va arribar abans del descans des de la línia de tir lliure (27-26) però el Sant Nicolau va igualar el marcador a la represa (37-37). Tot i això, un parcial demolidor de 15-0 al carrer quart va sentenciar el partit a favor del Joventut Femení amb una diferència de 10 punts (53-43).

A Primera Catalana no vam poder celebrar cap triomf badaloní i els dos equips de la ciutat a la segona categoria autonòmica defensen la part baixa de la taula. La Minguella va caure a la pista del Joviat (66-44). El conjunt de Carlos Esteve va disputar un partit igualat fins al descans (30-27) però a la represa va patir un parcial d'inici determinant d'11-0 en contra que va condicionar el segon temps (51-36). Al darrer període, el Joviat va augmentar la diferència al marcador fins al 66-44 definitiu.

Per la seva banda, el Sant Andreu Natzaret de Ricart Gómez tampoc va poder somriure en la seva visita a Sabadell (57-48). Barnes i Jara van ser el gran maldecap del Natzaret al quart inicial (18-7) tot i que l'encert en els tirs de camp van capgirar el Natzaret dins el partit abans del descans (30-25). El Sabadell, però, va recuperar la distància a la represa (43-34) sense donar cap opció a les badalonines al darrer període (57-48). Rams va destacar al bàndol badaloní amb 14 punts.

A Segona Catalana, la UB Llefià va superar el CN Terrassa B (70-54) i el Círcol Gesesport va caure a La Plana contra el Nou Esplugues (52-61). Finalment, a Tercera Catalana el Sant Josep va perdre contra el Can Parellada (67-51), el Badalonès va guanyar el Montgat (50-41), el Joventut Femení B va vèncer el Sabadell B (63-47) i la Minguella va tancar el triomfs badalonins contra el Boet Mataró (51-57). Natzaret B i Círcol B van perdre contra Maristes (72-48) i Premià de Dalt (38-58), respectivament.