El Juvenil enceta la segona volta empatant

0
    31

12/12/12 – Els de Robert Cuesta van treure un resultat positiu de la seva visita al Saragossa, tercer classificat del grup. Gual va fer el gol que va donar un punt als badalonins

Amb sensacions positives i un notable resultat va iniciar diumenge el Juvenil del Badalona la segona volta del campionat de lliga. Si el conjunt entrenat per Robert Cuesta va inaugurar la temporada vencent per 1-0 al Saragossa, en aquest començament del segon torn de la competició el Badalona va empatar 1-1 a terres aragoneses. El resultat serveix per demostrar que el Juvenil betulià continua somiant amb ocupar la segona posició de la categoria i que rendeix especialment quan s'enfronta a rivals directes de la part alta de la classificació. Als de Cuesta els agraden els reptes, els partits aparentment difícils, en les cites rellevants es quan millor rendeixen. I diumenge no va ser una excepció, aconseguint treure un punt molt valuós del camp del Saragossa.

El partit va decidir-se en la segona part, després d'un primer acte en què cap de les ocasions de que van disposar tots dos equips va acabar materialitzant-se. Al quart minut de la segona meitat, els locals aconseguien fer l'1-0 gràcies a una diana d'Alcaine. Acostumat a remar contra corrent, el gol va esperonar a un Badalona que afrontava la seva enèsima remuntada. L'equip segueix creixent-se quan està amb el resultat en contra i diumenge no va ser l'excepció. El Badalona va lluitar per buscar l'empat i el va aconseguir en els instants finals, quan Gual va fer l'1-1.

Amb l'empat, el Badalona continua situat en cinquena posició a tres punts de l'Espanyol, qui va empatar a casa contra la Damm. El Girona, sisè amb els mateixos punts que el Badalona, també va empatar el seu duel. I el Mallorca va caure al camp del Barça. Així doncs, cap dels aspirants a la segona posició va aconseguir iniciar la segona volta amb victòria. Aquest cap de setmana el Badalona rebrà al Centenari al San Francisco, catorzè del grup amb només tretze punts.