El mal inici condemna el Futsal Iris (8 a 5)

0
    19

04/11/2013
    El 2 a 0 inicial va fer anar als de Badalona sempre a remolc a la pista del Palamós

El Futsal Iris venia de la derrota a casa contra el Blanesport 83 i buscava en aquesta sortida a Palamós continuar amb la ratxa de victòries lluny de Badalona.
    Els verds presentaven nombroses baixes i van convocar a dos jugadors del Sènior B, Javi i Sergio, per completar la plantilla.

Els visitants van sortir adormits i aquest mal inici ja els hi va costar dos gols matiners en els dos primers minuts de partit.
    Però, el Futsal Iris va despertar i va començar a trenar jugades d’atac que trobarien recompensa amb un penal (9’) assenyalat a favor que Santy s’encarregaria de fer pujar al marcador (2-1).

Els verds tornaven a estar vius en el marcador, i a presentar batalla amb nombroses ocasions que no es transformarien. Aprofitant una errada defensiva, els locals van incrementar la distància en el marcador (3-1) en el minut 18.

Era un cop dur immerescut pel conjunt de Casagemes que havia fet mèrits per igualar el resultat. De nou li va tocar al tècnic del Futsal Iris esperonar als seus jugadors i recuperar la moral de l’equip.

En el primer minut de la represa (21’), Dani en una acció individual va retallar distàncies en el marcador, 3-2. Però de nou, una altra errada en la defensa va fer que els Palamós tornessin a posar distància en el marcador.

Amb el 4-2 en contra, Carles Ventura va optar per jugar de amb porter-jugador per intentar capgirar el marcador amb els 11 minuts que quedaven de partit. El matx es va convertir en un intercanvi de gols pels dos equips. Jordio en el (30’) posava el 4-3, però acte seguit els locals tornaven a marcar en dues ocasions, en el 30’ i el 34’, posant el 6-3 en el marcador.

Carlitos tornaria acostar els verds en el resultat amb el 6-4 i a falta de 3 minuts pel final, Santy posava el 6-5. El partit arribava en el seu punt crític, el Futsal Iris va tenir dues jugades molt clares per marcar, però que no va aconseguir materialitzar-les i els locals van respondre amb un contraatac que sentenciava el partit amb 7-5 a falta d’un minut.

Els de Casagemas ensorrats ja no van oposar gaire resistència en l’últim del Palamós que tancava el resultat amb el 8-5

El mal inici del partit va suposar una llosa que els badalonins van arrossegar durant tot el temps, i malgrat que l’equip va saber respondre, la seva solució tàctica no va estar a l’altura.
    Dissabte 9 al pavelló de Casagemes a les 17h contra CFS Mallorca, els de Badalona tindran l’oportunitat de conèixer la victòria a casa.