El Marina Day omple d’activitats i esport el Port de Badalona

  0
  astral_0.jpg

  09/06/2017 – Els visitants podran pujar a l'Astral, un dels vaixells de Proactiva Open Arms.

  Aquest dissabte 10 de juny se celebra el dia dels Ports Esportius, iniciativa de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). A Badalona, s’han programat “batejos” de les activitats esportives que ofereixen diferents clubs amb base al Port.  De manera que, de 10h a 14h, hi haurà batejos gratuïts de vela amb embarcacions de J80, amb velers “Fusion”, de pàdel surf, de caiac, de rem i de Dragon Boats.

  El Club de Pesca Esportiva Badamar oferirà sortides per navegar en família, en les que s’explicarà la tècnica de la pesca esportiva. La informació detallada està disponible a la web de l’ACPET (www.acpet.es), al Facebook (Marina Day Catalunya), Twitter @MarinaDayCat, #MarinaDaycat) i al canals de Facebook i de Twitter del Port @PortdeBadalona

  El Marina Day vol trencar amb la imatge que té molta gent de que els ports són llocs tancats i elitistes, i la comunitat del port de Badalona no només s’obre i convida, sinó que acull, des de fa un any, el veler Astral de l’ONG Open Arms. 

  Durant el matí de dissabte, voluntaris d’aquesta oenegé faran visites guiades a aquest veler adaptat per al salvament i medicalitzat, que va salpar a finals de juny de 2016 de Badalona a denunciar que el tancament de la frontera i de la fugida per Turquia estava obrint altres rutes igualment mortals a les costes de Líbia, a poques milles d’Itàlia.