El millor de tot va ser la victòria (62 a 53)

23
    x publicar.JPG

26/03/2013
    El Círcol va endur-se un nou triomf en un partit gris contra el Balaguer

El Círcol va confirmar que no passa per un bon moment però va aconseguir guanyar al Balaguer i segueix amb les opcions intactes de fer la promoció d'ascens.

Els de Francesc Castellet van plantejar un partit amb ritme però no van trobar l'encert i a mesura que passaven els minuts van perdre la velocitat i es van anar enquistant.

La pressió de Gotzens i Reverté havia donat els primers fruits (8 a 4) però el Balaguer va saber travar el partit i va ser el que en va sortir més beneficiat (12 a 16).

Al segon quart res va canviar i el 6 a 3 en els primers 5 minuts de joc impedia que cap equip imposés el seu joc (24 a 25).
    A la represa, Ruzafa va intentar revolucionar el joc i gràcies a la pressió a tota pista, el Círcol va etzibar un 10 a 0 que semblava desencallar el partit (38 a 28) i deixar-lo encarat pels últims 10 minuts (47 a 37).

Res més lluny de la realitat, els locals es van menjar una defensa zonal, i el Balaguer va tornar a igualar el matx amb 2 triples (47 a 44).

El joc va seguir molt travat fins els últims 2 minuts (52 a 49). Llavors el Círcol va encadenar dues bones defenses amb bons atacs i va agafar un coixí, que va assegurar amb el serial de tirs lliures.