El Montgat B deixa viu al Martinenc i ho paga (80 a 79)

0
    34
    6.JPG

16/04/2014
    Els vermells guanyaven de 18 però una sèrie de despropòsits els va esguerrar la salvació matemàtica

El Montgat B no va poder marxar de vacances amb la salvació matemàtica perquè va deixar viu al Martinenc i ho va acabar pagant.

Els de Dídac Garcia van tenir contra les cordes a l'equip barceloní, al que va arribar a guanyar de 18 punts abans del descans. A la represa, els errors dels vermells van permetre tornar a entrar als locals al partit, i una sèrie de despropòsits al tram final van acabar condemnant al Montgat B.

Ja de de l'inici, els del Baix Maresme van ser superiors, i van saber fer mal a un Martinenc molt poruc. Els barcelonins van sortir amb una defensa zonal que van aguantar durant gairebé 15 minuts tot i el bon criteri del Montgat B.

6 punts d'Ors i 6 mes de Balletbó al 1r quart donaven els primers avantatges (13 a 18), i tot i que el Martinenc va variar la defensa al 2n quart, el bon saber fer dels vermells els va permetre aconseguir una renda de 18 punts al minut 19 per arribar al descans 45 a 30

Els de Dídac Garcia podien aconseguir a més recuperar l'average de 15 punts, però es van col·lapsar en atac i ho van llançar tot per la borda. Els mals percentatges en atac van tenir conseqüències amb errors d'actitud al darrere, i en només 10 minuts el Martinenc va aconseguir retallar la diferència (56 a 56).

Tot i que defensivament el Montgat B no estava al nivell de la 1a meitat, l'encert va tornar, i amb 2 triples més de Soriano, que en va fer 4, els vermells van anar sempre per davant amb una renda que anava dels 2 als 6 punts. 2 tirs lliures d'Ors posaven el 75 a 79 a falta de 36 segons, però llavors, després de temps mort, el Montgat B va deixar sol a un jugador que ja duia 3 triples i que no va desaprofitar l'oportunitat (78 a 79).

A la següent jugada, l'atac cuinat no va acabar amb cistella, i en l'últim intent del Martinenc, la pilota o va entrar però els àrbitres van xiular falta en el rebot i els locals van sentenciar des del tir lliure a falta de 4 dècimes

La derrota deixa al Montgat B amb 14 victòries, amb una més que el grup perseguidor que es disputarà l'última plaça de promoció de descens.

Després de l'aturada de setmana santa, el Montgat B mirarà de segellar la permanència el dissabte 26 a les 17:45 a casa contra la Cultural.