El Montgat es fa fort a casa i l’UBSA no pot amb el líder

0
    27

12/11/2012
    El Montgat va assegurar la victòria amb una participació coral i l'UBSA no va poder aguantar els últims minuts contra el Quart

El Montgat va tornar a guanyar a casa i es va desfer del Mataró per 78 a 72 en un partit que es va decidir al tercer quart.
    Després d'una primera part igualada (31 a 33), en la que el Mataró va remuntar 10 punts al primer quart coincidint amb les rotacions del Montgat, els de Xavi Bassas van trencar el partit a la represa amb una pressió tot el camp.

Hi va ajudar que Pedro Cuesta, que no havia jugat la primera part per molèsties a la cama, va fer 12 punts gairebé consecutius per contribuir a aconseguir un coixí que mai van perdre.
    El Mataró es va arribar a posar a 5, però amb Morales, Camins i Cuesta a la banqueta, aquest cop sí els menys habituals van rendir com s'esperava i van acabar certificant el triomf.

Al Pavelló de Can Ricart, l'UBSA va caure contra el Quart per 72 a 89, en un altre partit que se li va escapar en els últims minuts. Els de Xavi Castillo havien entrat a l'últim quart amb un avantatge de 4 punts (62 a 58) però es van trobar amb un rival que està en un moment molt dolç -4 jugadors van passar la desena de punts- i amb un arbitratge que va penalitzar algunes accions de l'UBSA, que va veure com li xiulaven 4 antiesportives.

Roman Crespo amb 21 punts i 9 rebots va tornar a ser el millor dels locals, i el que va culminar la remuntada al 3r període. Per part del Quart, novament Bataller (21 de valoració) i Jiménez (5 triples) van ser els més destacats.