31
    x publicar montgat.JPG

18/02/2013
    Els de Xavi Bassas van derrotar el Sant Cugat i li treuen 2 partits i l'average

El Montgat va esgarrapar una victòria molt valuosa de la pista del Sant Cugat al que ja li treu dos partits i li té l'average guanyat.
    Els de Xavi Bassas van haver de patir i remuntar per vèncer als del Vallès, que a la seva pista només havien perdut un partit.

De fet el Sant Cugat va dur la iniciativa a la primera part del partit i des de l'encert exterior del segon quart, va arribar a marxar de 7 a la mitja part (46 a 39) i de 10 en la primera jugada del 3r (49 a 39).

Llavors el partit va canviar completament i els montgatins van dominar tots els aspectes del joc.
    La bona defensa i el control del rebot, amb menció especial per Olaguibe que en va capturar 18, va permetre córrer i anotar cistelles senzilles per reduir la diferència.

Dos triples des de la cantonada d'Usatorre van capgirar el marcador (59 a 60) i l'avantatge va anar creixent fins el 59 a 70.

En el darrer quart, Olaguibe i Morales van seguir fent el que volien prop de l'anella mentre que Cuesta i Medio anotaven amb facilitat des de mitja i llarga distància sense donar cap opció al Sant Cugat.