El Montgat segueix pressionant al líder (74 a 92)

0
    27
    figueres - montgat.JPG

01/05/2013
    Els de Xavi Bassas van vèncer al Figueres gràcies a un 0 a 13 d'inici a la segona part

El Montgat va guanyar a la pista del Figueres amb comoditat i segueix a un partit del Quart, esperant una relliscada dels gironins per acabar líders.

Els de Xavi Bassas no van tenir gaires problemes per aconseguir la 12a victòria consecutiva.
    La resistència va durar un quart, quan el Figueres, que ja és equip de 1a catalana, va sortir sense cap pressió i va estar molt encertat.

Al minut 9, l'Adepaf manava per 22 a 12, però el Montgat va saber tancar el període amb millors sensacions (27 a 20) i amb una defensa més agressiva que li va permetre córrer i anotar fàcilment en contraatac, va capgirar el partit a la mitja part (35 a 43).

A la represa, els del Baix Maresme van anar per la via ràpida i amb un 0 a 13 en 5 minuts van marxar de 20 i van trencar definitivament el partit.
    El Figueres ho va seguir intentant i va poder arribar amb vida a la fi del 3r període (56 a 66) però en l'últim quart, 7 punts seguits de Cuesta van tornar a engrandir la diferència i el Figueres va acabar abaixant els braços.