El mur Garuba frena la projecció de la Penya (95-75)

  0
  ClKeJGfWYAAJmud.jpg

  17/06/2016 – L’Infantil del FIATC Joventut cau eliminat a les semifinals del campionat d’Espanya, veient-se superat pel Real Madrid.

   

  L’aportació física que un jugador com Usman Garuba pot realitzar en una categoria com la infantil és, sens dubte, determinant. El pivot del Real Madrid es convertiria en l’autèntic líder del vigent campió de la Minicopa en el duel de semifinals del campionat d’Espanya jugat pels blancs contra el FIATC Joventut.

   

  Els de David Jimeno podrien competir durant tres quarts, però no serien capaços d’aguantar la constant velocitat de creuer proposada pel rival. El Madrid començaria molt encertat, tot i que hauria de gestionar una gran reacció de la Penya basada en una gran lectura del rebot (17-18).

   

  Després d’un primer parcial molt obert (22-20), els favorits aconseguirien obrir forat (30-22), obligant el FIATC Joventut a ser agressiu per tal de recuperar-se (34-33). Joel Juárez, el millor verd-i-negre amb 20 punts i 14 rebots, semblaria agafar un impuls necessari per a la formació de Badalona, però llavors arribaria el parcial de 8 a 2 amb el qual el Real Madrid tancaria el període (42-35).

   

  Malgrat que la Penya ho intentaria per totes les vies possibles, Usman Garuba forçaria els jugadors de Jimeno a canviar múltiples tirs, fet que impediria que el FIATC Joventut pogués igualar el ritme ofensiu blanc (66-54).

   

  El Madrid trencaria definitivament el xoc a 6:31 per la conclusió, situant-se a 15 punts de distància després de l’enèsim rebot ofensiu de Garuba (75-60). L’interior acabaria el matx amb uns números d’escàndol:  27 punts, 30 rebots i 61 de valoració. La Penya haurà de lluitar pel tercer lloc (95-75).