El Múrcia tampoc és un inconvenient per passar a semis (64 a 95)

29
    UCAM vs Penya-006.JPG

16/05/2013
    Els verd-i-negres han decidit el partit amb un 21 a 0 al segon quart

El júnior de la Penya no ha tingut problemes per plantar-se a les semifinals del campionat d'Espanya en vèncer al Múrcia per 64 a 95.

Els verd-i-negres, com han fet durant en tots els partits, han agafat la iniciativa des del primer moment i mai han patit per la victòria.

El 0 a 11 inicial ha estat definitiu, i en acabar el primer quart ja tenien un coixí important (10 a 26).

Al segon període, els de Redondo no han afluixat i amb un parcial de 21 a 0 han acabat de sentenciar el partit (13 a 49) quan encara quedaven molts minuts.

A la represa, la Penya no ha fet més sang i ha repartit els minuts de cara a les semifinals que es disputaran demà, a les 19h, contra el vencedor de l'eliminatòria Unicaja-Madrid.

Nogués, Abalde i Sans han estat els més destacats en un equip en el que ningú ha passat dels 23 minuts