El Natzaret es classifica pel Play Off (90 a 70)

0
    20

15/04/2014
    Els de Víctor Carrasco van tornar a fer un gran partit i van arribar a guanyar de 30 al Mollet

El Natzaret va certificar aquest cap de setmana la classificació matemàtica pel Play Off d'ascens a la lliga EBA

Els de Víctor Carrasco van ser capaços de vèncer al Mollet, 3r classificat a l'inici de la jornada, i amb la derrota del Salt, ja no poden baixar de la 4a plaça. A més, la classificació va coincidir amb una pallissa sobre el Mollet, que els havia estovat a la 1a volta, i amb la reaparició de Jaume Balcells després de 2 mesos de baixa.

Amb tots els jugadors a les ordres de Carrasco, el Natzaret va tornar a fer un joc gairebé perfecte, amb defensa, velocitat i encert.

Els de negre només van poder contenir el líder durant 10 minuts quan les accions de Ferrer i Piñero permetien mantenir el marcador ajustat al 1r quart (18 a 14). a partir d'aquell moment, el Natzaret va fer un pas més en defensa, i això li va permetre córrer per obrir un forat.

7 punts seguits de Balcells i 5 d'Edu Arqués iniciaven un parcial de 35 a 12. El Mollet no sabia com aturar el caudal ofensiu i la diferència no va parar de créixer fins els 27 de la mitja part (53 a 26).

A la tornada dels vestidors, el Mollet va intentar arreglar les coses, però es va trobar amb un Natzaret que tot li sortia de cara. Contra les 3 primeres bones defenses dels del Vallès, els locals van anotar després d'atacs poc fluids per mantenir la diferència prop dels 30 (59 a 30).

1 triple de Dam, i una altre de Reina que es va carregar l'equip a l'esquena, permetien retallar la diferència (61 a 40) que mai va baixar dels 15 (65 a 50). un bo final de quart amb 7 punts d'Edu Arqués amb esmaixada inclosa aturaven el cop, i donaven pas a un últim quart en que la tensió no es va rebaixar.

El Natzaret va seguir a la seva aconseguint de nou els 30 punts de renda (84 a 54) però després d'una antiesportiva a Piñero i una tècnica a la banqueta, els joves del Mollet van treure l'orgull per maquillar el marcador.

Edu Arqués, amb 24 punts i 7 rebots per 26 de valoració, va ser el més destacat el da en que 5 jugadors van passar de la desena de valoració.

El proper partit del Natzaret serà el dissabte 26 a les 18:15 a la pista de l'Arenys.