El Natzaret remunta amb èpica i el Llefià reacciona

0
    21
    DSC_0213 copia.JPG

05/12/2016 – L’equip de Riki Gómez sua fins al darrer instant per doblegar el cuer, mentre que el Llefià s’emporta un partit molt dur.

Només un dels dos clubs femenins de Badalona inscrits al grup II de la Primera Catalana seria capaç de tancar el cap de setmana amb un resultat favorable. És el cas del Sant Andreu de Natzaret (7/4), cinquè després de doblegar el cuer: el Natació Sabadell (66-65).

Una recuperació de pilota mancant 20 segons i amb marcador advers (64-65) donaria al Sant Andreu l’opció de guanyar. Després d’errar dos tirs seguits, però, l’esfèrica marxaria fora i caldria dissenyar una nova acció a 14 segons per tal d’imposar-se. Aquest cop, la pissarra marcaria la diferència i Ari Balart podria anotar la penetració de la victòria.

L’altre equip badaloní de Primera, l’AE Minguella (4/6), faria un pas enrere contra un rival directe com el Sant Cugat (62-66). Les jugadores de Carlos Esteve serien massa inconstants en defensa (13-20), malgrat remuntar (30-32) i ser capaces de capgirar el resultat amb un 18 a 7 cuinat durant el tercer període (48-39). Al final, però, rebre 27 punts en el darrer parcial deixaria les blaves sense premi.

Tot en ordre

Els clubs de Segona (grup IV), per la seva part, ho farien tot bé, sumant tres victòries de prestigi. La UB Llefià (9/2) recupera la primera plaça després d’assaltar la pista d’un Ripollet molt contundent en els contactes (59-74). Les jugadores de Toni Madrid sabrien adaptar-se a aquest guió, recorrent al triple pr compensar una 3-2 plantejada pel rival durant 35 minuts.

El Llefià obriria diferències des del principi (11-22) i aniria fent la goma al voltant del +10. Laia Casas, brillant amb 21 punts (6/12 en T3), 7 rebots, 5 assistències, 2 recuperacions i 1 tap lideraria el Ronda fins a la primera plaça.

En relació al Natzaret ‘B’ (7/4), el Sant Andreu es consolida dins del TOP5 exhibint-se contra el Matadepera (67-42). El segon i el tercer quart deixarien lligada la victòria badalonina (parcial de 34 a 18) per tal de seguir mirant cap a la zona alta. Ja per acabar, destacar que la Penya (4/7) faria un pas endavant molt important fora de casa podent amb el Molins ‘B’ (50-68).  El bloc de Raúl Lorenzo jugaria un primer quart brillant (7-20) i sabria mantenir a ratlla el rival.

Només un supervivent

En últim lloc, destacar que a la Tercera Catalana només el Círcol (6/3) podria guanyar, derrotant el Claret (68-53) per situar-se a un triomf de la primera plaça. Minguella ‘B’ (4/5), Natzaret ‘C’ (6/3), Minguella ‘C’ (4/5) i Badalonès (5/4) caurien contra l’Alisos (42-44), el Sirius BC (44-59), l’Ipsi (44-64) i el Sant Joan de Mata (50-41).