El Natzaret s’aferra a la salvació complicant la vida de l’UBSA (73 a 78)

0
    22

08/04/2013
    Els badalonins van guanyar un rival directe que perdrà Carceller per sanció

El Natzaret és va endur molt més que un derbi comarcal en vèncer l'UBSA per 73 a 78.
    Amb aquest triomf, els de Vidal Sabaté empaten amb els adrianencs a 10 victòries però els guanyen l'average i mantenen vives les opcions de salvació.
    L'UBSA en canvi, entra de ple a la promoció amb la 5a derrota seguida a casa, i es juga no tenir ni el factor camp a favor.

Sense fer un gran partit, però si un matx molt seriós, el Natzaret va ser el que va jugar més intel·ligent per endur-se el triomf.
    Cap dels dos equips havia aconseguit imposar el seu joc en una primera part igualada (32 a 37).

La velocitat de Charles portava de corcoll la defensa dels locals, que no aconseguia tancar-se bé.
    A l'altre bàndol Espiga era la referència ofensiva, trobant moltes opcions a la línia exterior però poques per dins.

Dos últims minuts de despropòsits van obrir un parcial abans de la mitja part (del 31 a 30 al 32 a 37) que va ser significatiu a la segona.

A la represa, el Natzaret va sortir més agressiu en defensa i 10 punts gairebé seguits de Nil Santiago i 4 de Belmonte van donar la màxima al Natzaret (43 a 60).
    Només l'encert exterior de Valle, que va fer 7 punts ràpids, va permetre aturar el cop (50 a 60).

Llavors, quan més ajustava el partit l'UBSA, el Natzaret va saber salvar 4 match balls.
    El primer amb un triple de Belmonte per aturar l'inici de la reacció i després amb 3 cistelles límit de la possessió.

A 2 minuts, l'UBSA seguia intentant rebaixar la diferència de 5 punts (66 a 72) quan va llençar per terra les opcions de guanyar, d'endur-se l'average i potser de més per culpa d'una desqualificant a Carceller, al que li caurà algun partit de sanció per ser reincident.

Sense l'aler pivot, l'UBSA no va abaixar els braços i ho va seguir intentant però el Natzaret va estar prou fiable des del tir lliure per assegurar el triomf.