El Natzaret s’endú el derbi tot i la desconnexió (76 a 66)

0
    30
    x publicar.JPG

21/10/2013
    Els de Víctor Carrasco van derrotar a l'UBSA, que va remuntar 21 punts en un quart

El Natzaret va sumar el 5é triomf de la temporada i segueix líder del grup 1 de la Copa Catalunya en vèncer a l'UBSA per 76 a 66.
    Els de Victor Carrasco van ser superiors durant 35 minuts, però en els altres 5 va estar a punt de llençar tota la feina feta.

El bon joc dels locals ràpidament es va traduir al marcador (20 a 9).
    Al 2n quart, gràcies a la bona feina d'equip per aturar el joc interior dels adrianencs, el Natzaret va arribar a marxar de 15 amb un triple de Corella sobre la botzina (36 a 21).

A la represa, els badalonins van seguir el seu monòleg fins que l'UBSA va explotar i va començar a anotar compulsivament
    En un 3 i no res, els de César Sanmartín es van cruspir la diferència per col·locar-se a 3

Després del temps mort obligat, l'alternativa zonal va reajustar la defensa del Natzaret que va poder recuperar pilotes i atacar amb més tranquil·litat per tornar a obrir el forat abans dels últims 10 minuts (49 a 38).

Al darrer quart, els de Victor Carrasco van tornar a exhibir un joc seriós que feia passar a l'UBSA per l'adreçador. Només 4 triples finals dels visitants van reduir la diferència que havia arribat a ser de 21 en els 10 finals.

Edu Arqués va ser el més destacat del Natzaret amb 23 de valoració, mentre que pels adrianencs Espiga va ser el millor (15).

El proper partit del Natzaret serà diumenge a les 12:30 contra el Prat a domicili, i el de l'UBSA dissabte a les 19:30 a casa contra el Boet.