El Neus millora però no pot amb el líder (72 a 84)

0
    26
    neus.JPG

22/10/2013
    Els colomencs van competir durant molts minuts però van acusar un parcial 0 a 15 entre el 3r i últim període

El Bàsquet Neus no va poder endur-se la victòria contra l'Onyar el líder de la lliga, tot i que va recuperar sensacions i va tornar a competir en tot moment com feia la temporada passada.
    Els de Mauro Valenciano van alternar el domini del joc i del marcador durant molts minuts amb els gironins, però en un partit de parcials, el Neus va pagar car el que va rebre en contra al 3r període.

Abans, jugant de forma seriosa, els colomencs havien aturat el joc interior de l'Onyar i s'havien avançat amb l'encert de Sergio Vera (20 a 15). Al 2n període però, van ser els visitants els que van capgirar el matx des d'una defensa zonal (36 a 40).

A la represa, els 2 equips van mantenir la igualtat i l'intercanvi de cistelles fins que l'Onyar va tornar a posar problemes des d'una defensa zonal. Sense encert exterior, els gironins van etzibar un 0 a 15 per aconseguir un rèdit de 20 punts a l'inici de l'últim període (47 a 67).

El Neus mai va deixar de competir i va tornar el parcial (14 a 0) per entrar de nou al partit a falta de 3:30 (61 a 67). El líder però, es va mantenir ferm, i tot i els triples de Marcos Gutiérrez va amarrar el triomf.

El proper partit dels blaus serà diumenge a les 12h a la pista del Palamós.