El Neus s’endú la Copa Santa Coloma (68-70)

0
    26
    copasantako.JPG
    10/09/2013
    Els blaus van aconseguir el 3r títol seguit en derrotar al Santa Coloma en un final molt ajustat

El Bàsquet Neus va guanyar la Copa Santa Coloma per 3a edició seguida en vèncer al Santa Coloma a la final per 68 a 70

Els col·legials, que juguen una categoria per sobre del Santa Coloma, van anar per darrere gairebé durant tot el partit, però van acabar fent valer l'experiència i una millor forma física en els últims minuts per endur-se la final.

La bona sortida del Neus, que va anotar 3 triples d'inici, va ser contestada amb el joc intens i agressiu al rebot del Santa Coloma (17 a 15).

Al segon quart, els locals van mantenir la iniciativa de la mà d'Alex López i un inspirat Carlos Sánchez (35 a 30).

A la represa, el Santa Coloma va treure profit de la que ha de ser una de les seves millors armes aquest any, el tir de 3. Amb 4 encerts gairebé consecutius, va obrir un forat important (48 a 36) que només la feina de Vera i Gàlvez va poder tapar abans del tram final (58 a 51 min 30).

A l'últim quart, els de Toni Suàrez van acusar l'esforç dels primers 30 minuts i van encaixar un 0 a 10 que igualava de nou el matx.
    A la darrera jugada, Àlex López va tenir la opció d'empatar el partit, però la pilota no va acabar entrant.

En la lluita pel 3r i 4rt lloc, el Fuster va guanyar al Gramenet per 59 a 43.