El nou institut de Canyadó s’instal·larà a uns mòduls a la Jumberca

  0
  IMG_0219.JPG

  28/03/2017 – Abans de definir-se el centre definitiu, a l'antic Lola Anglada o a un nou edifici, el centre estarà als terrenys de l'antiga fàbrica.

  El nou institut de Canyadó es traslladarà, tan aviat com sigui possible, a uns mòduls que s’instal·laran als terrenys de Jumberca destinats a equipaments educatius. El curs 2017-2018 començarà amb el nou equip docent i directiu a diferents espais de la nova escola Lola Anglada, abans de fer el segon pas provisional.

   

  En relació amb l’edifici i la ubicació definitiva del nou institut, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Badalona estan negociant si serà un centre nou, construït en algun solar disponible, o a l’antic edifici de l’escola Lola Anglada. Aquest treball conjunt inclou, com a una de les opcions, l’estudi i viabilitat de rehabilitació d’aquest antic edifici i la reordenació urbanística de l’entorn.

   

  Tot i que des d'Ensenyament no s'ha volgut donar xifres concretes, l'estudi dels costos de la remodelació ja estaria sobre la taula. El govern local assegura, però, que la Generalitat no ha plantejat cap xifra concreta encara. Fonts de l'entorn de la comunitat educativa apunten que, segons l'estudi, el cost de rehabilitació seria més gran que un edifici de nova construcció.

   

  Ambdues administracions s’emplacen a tancar la proposta d’ubicació definitiva i d’actuacions que se’n derivin en un termini al màxim breu possible i, en tot cas, abans de l’inici del curs 2017-2018. Recordem que hi ha la previsió que el nou institut tingui capacitat per a tres línies d’ESO i dues de batxillerat.