El nou parking del Cristall ja ha començat a funcionar

  0
  82
  0002D6EB.jpg

  22/06/2012 – El recinte té capacitat per a 500 cotxes, obrirà de 8 a 23 hores i aparcar, excepte als veïns, que es podran abonar per 15 euros al mes, costarà un euro per hora fins un màxim de 4 euros.

  Ja està en marxa el nou aparcament de 500 places ubicat al solar de l’antic Cristall, entre el carrer de Pomar de Baix, carrer d’Orient i carrer de la Riera de Canyadó, al barri de Canyadó de Badalona.

   

  L’horari d’obertura de l’aparcament serà de 8 a 23 hores, tot i que els veïns de la zona abonats que disposin de distintiu, per als quals hi ha reservades 200 de les 500 places, podran entrar i sortir fora d’aquestes hores evitant així els problemes que podrien derivar-se de la proximitat de la zona d’oci nocturn.

   

  L’entrada al recinte, que serà vigilat i estarà il·luminat, costarà 1 euro l’hora les primeres 4 hores, i gratuït les següents fins a les 11 de la nit, moment en què es tancarà per als usuaris que no resideixin a la zona. Els veïns de Canyadó i Casagemes abonats obtindran el distintiu que els permetrà accedir a l’aparcament a qualsevol hora a un preu de 15 euros mensuals.