El parc de Can Solei i Ca l’Arnús tornarà a tenir ‘xiringuito’

  0
  quiosc.jpg

  12/06/2017 – L'Ajuntament treu a concurs la concessió de servei de bar, per a un màxim de 4 anys.

  El pulmó verd de Badalona, que aquest 2017 compleix una dècada de la seva obertura total a la ciutadania, tornarà a disposar properament de servei de bar. I és que l'Ajuntament ha publicat l'oferta per gestionar una guingueta durant un període de dos anys, amb dos més opcionals de pròrroga.

   

  Es tractarà d'un mòdul amb zona de terrassa i pèrgola, a més d'un altre mòdul per a lavabos. Estarà situat a l'espai adjacent a la zona de jocs infantils, a tocar de l'entrada al parc des del carrer de Sant Bru. El servei es tornarà a posar en marxa per segon cop, després que ja hi hagués una concessió el 2013, que va finalitzar fa més d'un any.

   

  El bar obrirà, com a mínim, els caps de setmana i dies festius, de 10 a 19h entre el novembre i el març, i de 10 a 20h d'abril a octubre, tot i que l'adjudicatari podrà optar a obrir fins a les 22h alguns mesos. L'Ajuntament valorarà la proposta de pla de dinamització, programacions culturals, actuacions, espectacles i concerts de petit format a l'hora d'atorgar la concessió.

   

  L'explotació del servei implicarà un cànon anual de 2.600 euros, i la instal·lació dels moduls té un cost aproximat, segons càlculs municipals, de quasi 70.000 euros. Es poden presentar ofertes fins a finals de juny.