El Partit Demòcrata demana inversió a l’Estat perquè la CACI sigui un centre universitari

  0
  comic.jpg

  09/05/2017 – La formació deixa de banda el Museu del Còmic i aposta per rehabilitar l'edifici amb finalitat docent.

  El Partit Demòcrata vol que l'antiga CACI es converteixi en un centre universitari després de ser rehabilitat. Així ho han explicat aquest dilluns amb la presència de la diputada al Congrés Lourdes Ciuró, qui ha anunciat que s'ha presentat una esmena als pressupostos generals de l’Estat sol·licitant al Ministeri de Cultural l’habilitació d’una partida pressupostària de 6 milions d’euros per a la rehabilitació de l'edifici.

   

  Segons Ciuró, es tracta d'una proposta que van demanar els responsables del Partit Demòcrata de Badalona després d’una reunió amb el vicerector de Relacions Institucionals y de Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona, Carlos Sánchez Lancis, i el vicerector de Personal d'Administració i Serveis Activitat, José Aguilera Àvila, molt interessats en expandir la seva activitat docent a diferents ciutats properes al seu campus de Bellaterra.

   

  Segons van manifestar els dos vicerectors, destaca Ciuró, “estarien molt interessats en poder realitzar cursos de docència a l’estiu on hi participarien estudiants de postgrau i de màsters tan de l’Estat Espanyol com de fora”. Recordar que la Universitat Autònoma de Barcelona ja està instal·lada a Badalona, més concretament a les antigues situades al costat de l’Hospital Can Ruti, que acullen l’Escola Universitària de Medicina i dos centres de recerca biomèdica.