El passeig Marítim i el pont del Petroli, imatge de més de 5 milions de cupons de la ONCE

  0
  62
  once.jpg

  06/06/2015 – L’Ajuntament de Badalona i l’ONCE han presentat el cupó amb la imatge de Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015; es distribuiran més de cinc milions i mig de cupons, corresponents al sorteig del dilluns 15 de juny.

  L’Ajuntament de Badalona i l’ONCE han presentat el cupó amb la imatge de Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015. Més de cinc milions i mig de cupons del sorteig del dilluns 15 de juny reproduiran la imatge del passeig Marítim i del pont del Petroli. Des d’aquesta setmana i fins al dia 15 de juny, els cupons ja es poden adquirir als 100 punts de venda de la ciutat.

   

  Recordem que l’entitat European Capitals of Sport Association (ACES) va seleccionar Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015 en considerar que és un bon exemple de municipi on l’esport és un instrument que promou la salut, la integració, l’educació i el respecte. ACES és una entitat que treballa amb la Comissió Europea mitjançant l’activitat esportiva municipal i atorga aquests premis als municipis com a reconeixement a la seva tasca en matèria esportiva.

   

  El cupó amb la imatge de Badalona forma part d’una sèrie que l’ONCE dedica a les cinc ciutats espanyoles escollides com a Ciutat Europea de l’Esport durant aquest 2015: Alcobendas, Alhaurín de la Torre, Chiclana, Telde i Badalona.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha agraït que l’ONCE dediqui aquest cupó a Badalona ja que això farà que la imatge de la ciutat estigui a tot Espanya mitjançant un símbol com és el passeig Marítim on molta gent practica esport.