El passeig Marítim, nou escenari de concerts per les Festes de Maig 2014

  0
  Passeig Marítim -platja.jpg

  28/03/2014 – L'Ajuntament impulsa dos nits de concerts al nou tram del passeig, les del 9 i el 10 de maig; 40 Principales també hi celebrarà el seu Primavera Pop.

  El nou tram del passeig Marítim acollirà alguns dels concerts de les Festes de Maig 2014. Segons ha informat l’alcalde Garcia Albiol a aquest diari, l’espai costaner serà l’escenari de dos concerts, les nits del 9 i el 10 de maig. “No tenia sentit fer concerts a l’altra punta de la ciutat, quan tothom es desplaça fins la Rambla per veure la cremada. Hem d’aprofitar això”, explica Albiol.

   

  La nit del 9, divendres, se celebrarà un concert tribut del grup El último de la fila. La nit de la Cremada, cap a les 23h, tindrà lloc un espectacle tribut a la música dels anys 80 i 90. Tots dos actes pensats per un ampli ventall de ciutadans i acompanyats per un bon grapat de paradetes de caire gastronòmic, gestionades per negocis badalonins, amb un plantejament similar al del Badalona Summer Festival.

   

  Per tenir-ho tot apunt, l’Ajuntament engegarà aviat la renovació i manteniment de les passarel·les de fusta del passeig i del Pont del Petroli. El programa de les Festes es farà públic aviat, i, segons l’alcalde, hi haurà alguna novetat més.

   

  El Primavera Pop de 40 Principales, també al passeig

   

  Aquesta mateixa setmana, 40 Principales ha anunciat que una de les dues sessions del seu Primavera Pop d’enguany tindrà lloc al passeig Marítim de Badalona (l’altra serà a Madrid). El dia 23 de maig, doncs, aquest tram de la costa badalonina acollirà diferents concerts de forma gratuïta. Els primers confirmats són The Vamps, Wayne Beckford i Sweet California.

   

  Manteniment dels concerts al Turó d’en Caritg

   

  Fonts de la Comissió de Festes han confirmat que la música no desapareixerà del Turó d’en Caritg. Les entitats tornaran a organitzar-hi concerts de cara a aquestes festes, tot i que l’Ajuntament hagi impulsat d’altres al passeig Marítim.