El Play Off passa per Màlaga

  0
  1213_OBR-RON (15).JPG

  08/05/2013
  Una victòria dels malaguenys aquest cap de setmana, deixaria sense opcions a la Penya abans del partit contra el Madrid

  El Fiatc Joventut es va complicar la vida per ser al Play Off en caure a la pista de Barça, però encara manté opcions de ser-hi.

  Els verd-i-negres però, no depenen d'ells mateixos, i abans de jugar el proper partit el dijous 16 contra el Madrid a l'Olímpic, estaran pendents del que passi al cap de setmana.

  Una victòria de l'Unicaja a casa contra el Gran Canària, deixaria definitivament fora als de Maldonado, i el partit contra els blancs, seria intrascendent.
  Una derrota en canvi, ho deixaria tot obert per l'última jornada, que amb l'excepció del Madrd – GBC en el que no es decideix res, la resta de la jornada es jugarà en un horari unificat el diumenge pel matí a les 12:30.

  A part de la doble derrota de l'Unicaja, la Penya també necessita que ni l'Obradoiro, ni el Canàries guanyin els dos partits que queden. Aquesta és la única combinació possible per fer postemporada.

  L'Unicaja rep al Gran Canària i visita la pista de Barça, l'Obradoiro va a Valladolid i rep al Bilbao, i el Canàries visita al Múrcia i rep al Baskonia.