El Ple aprova l’ampliació d’usos de les parcel·les 5 i 6 del Port

  0
  port.jpg

  27/09/2012 – Fins ara, els dos edificis només podien acollir establiments de restauració; el canvi permet la instal·lació d'oficines, locals esportius, culturals, socials i audiovisuals.

  El grups municipals del consistori van aprovar dilluns, de forma provisional, l’ampliació d’usos de les parcel·les 5 i 6 del port de Badalona. Fins ara, l’única classe d’establiment que la zona podia acollir era de restauració, i aquest canvi permetrà la instal·lació d’oficines, locals esportius, d’activitats culturals, socials i audiovisuals.

   

  Aquest pla de desenvolupament del sistema general portuari ve formulat per iniciativa de la societat mercantil Marina Badalona i pretén donar continuïtat al disseny de l’edificació, ja que ambdues parcel·les es consideren una unitat conjunta. El plantejament inicial, doncs, contempla dos volums de dues plantes cadascun, units per un nucli de serveis i accessos i amb estructura de pilars, per assegurar la màxima flexibilitat dels espais interiors de cara a la futura comercialització.

   

  Fonts de Marina Badalona indiquen que alguna empresa havia contactat per consultar la instal·lació de locals als edificis en qüestió, i per això es va demanar al Consistori l’ampliació dels usos. De moment, però, no hi ha negociacions establides amb cap dels interessats.