El Ple dota de pressupost la instal·lació de la marquesina del nou estadi del Badalona

  0
  IMG_0684.JPG

   29/01/2016 – El govern destinarà 600.000 euros per poder complementar la construcció de la coberta de la tribuna i l'entorn del recinte.

  El Ple municipal va aprovar aquest dimarts la modificació pressupostària necessària per dotar el projecte de construcció del nou estadi del Badalona dels recursos suficients com per a adjudicar la segona fase de les obres. Com explicàvem la passada setmana, els treballs avancen a dia d’avui amb pas ferm i segons els terminis, però encara faltava donar llum verda a nivell econòmic i administratiu a la part de l’obra que inclou la urbanització de l’entorn del camp i la instal·lació de la marquesina que ha de cobrir la nova tribuna, una instal·lació costosa i essencial per inaugurar l’equipament.

   

  Amb l’aprovació, doncs, el Ple dóna el vistiplau a transferir 600.000 euros de les arques municipals per complementar els recursos sobrants de la venta de l’antic Camp del Centenari, la major part dels quals estan destinats a finançar la primera fase d’obres que ja està en marxa. Aquest milió i escaig serviran per pagar l’esmentada coberta i per endreçar l’entorn del recinte.